QUICKSCAN

In 30-45 minuten de top 3 acties waarmee je jouw omzetdoel haalt.

In deze gratis, vrijblijvende en vooral boeiende call maken we nader kennis. Ik doe een korte analyse van waar je nu staat, welke stappen je wilt zetten, hoe ik jou daarbij kan helpen en hoe snel je de investering in mij terugverdient. En ik deel minimaal 3 acties waarmee je zelfstandig met laserfocus op je omzetdoel af gaat.
Ik adviseer je op basis van mijn unieke Blueprint-methode, die bestaat uit de volgende elementen:
Foto Raghenie - bank en mobiel
Bij mij krijg je de ultieme mix van zakelijk & persoonlijk, feiten & gevoel, aards & spiritueel. Het is Soul & Strategie. Het is als Yin & Yang want het 1 kan niet zonder het ander!

Een paar reacties van ondernemers die je voorgingen ⬇️

Perla MichielsFotografe | Perla Fotografie
Lees verder
Ik kreeg in korte tijd veel nieuwe inzichten over mijn bedrijf en manier van ondernemen. Mooi cadeau van Raghenie! Ik vond het ook interessant dat zonder dat zij me kende, ze wel aspecten noemde, die kloppen! En dat door te kijken naar mijn geboortedatum en die van mijn bedrijf! Ik vond het een fijn gesprek. In de sessie proef je meteen wat Raghenie te bieden heeft en of jullie een match zijn. Gewoon doen!
OndernemerFinanciele dienstverlener
Lees verder
Raghenie is een prettig persoon en bereid mee te denken. Samen hebben we mijn verwachtingen voor het jaar op een rij gezet. Ik vond het heel waardevol dat ze gerichte vragen stelde en mij inzicht gaf. Ik ga o.a. mijn doelen heel helder formuleren en weet wat te doen om die na te leven. Deze QuickScan van Raghenie? Altijd doen, kun je het zelf ervaren wat voor persoon het is!
Linda HemmesFotografe | Linda Hemmes Fotografie
Lees verder
Het meest waardevolle vond ik het deel over mijn blauwdruk. Ik ga nu meer naar het vuur in mezelf luisteren en mezelf meer laten zien, elke dag mijn planning aanhouden zodat ik precies weet waar ik blij van word en mijn grenzen niet overschrijdt. Ook ga ik rust inplannen voor mijn business om te kijken waar ik nog kan tweaken en of het nog steeds goed voelt met de richting die ik op ga. Ik vind Raghenie een fijn persoon om mee te sparren. Ze komt met mooie concrete oplossingen welke je direct kan inzetten en ze denkt ook met je mee. Ik beveel haar QuickScan zeker aan omdat als je weet wat je blauwdruk is dat je weet wat je kracht is en daar meer naar kan handelen en ook welke valkuil daar bij hoort.
Laurence SmetsSocial Media Manager | Visibilis BV
Lees verder
Door haar analyse en neutrale blik zie ik nu echt hoe ik zowel zakelijk als privé tot betere en vooral gezondere resultaten kan komen. Ik zal mijn werktijd beter afbakenen zodat er genoeg ruimte is voor 'fun' en ontspanning. Als je inzicht wil krijgen over hoe je je persoonlijke sterktes inzet om niet alleen persoonlijk maar ook zakelijk te groeien, is Raghenie jouw to-go person!
Nick PlokkaarEigenaar | Get Big Marketing & Webdesign
Lees verder
Het was een waardevolle sparsesssie, optimistisch en positief! Heb je problemen om je te focussen op belangrijke zaken, privé of zakelijk? Maak een afspraak met Raghenie. Zij kan je mogelijk helpen om orde te scheppen.
Simone BakkerEigenaar | Studiehonk
Lees verder
De tijd die je nam voor de sessie, je goed analyserend vermogen en luisterend oor, waren voor mij waardevol! Ik besef meer dat ik in de actie moet gaan en dingen aanpakken die al langer op mijn lijstje staan. Want dat zijn de 1ste stappen om strategisch te groeien. Raghenie heeft een fijne persoonlijkheid met een helder analyserend vermogen en goed luisterend oor. Dus doen die QuickScan!
OndernemerFotograaf
Lees verder
Wil je meer weten over jezelf? En hoe je het kan toepassen binnen je bedrijf? 1 Adres, Raghenie! Vooraf had ik niet verwacht dat ze me exact kon aanvoelen wat voor persoon. Ze is rustig en bij wie ik me automatisch op mijn gemak voelde. ik heb nu duidelijk zicht op mijn sterktes en daar ga ik meer focus op leggen en niet meer op wat ik niet goed kan.
Chandra KampsStijl- en Presentatiecoach | Speech in Style
Lees verder
Ik zat even helemaal vast en wist niet welke kant ik op moest. Toen ging ik in gesprek met Raghenie. Het meest waardevolle vond ik de inzichten om de focus te leggen op de groei van mijn bedrijf. Ik laat me voortaan niet meer verleiden door zaken waarvan ik denk: 'Oh dat is ook leuk om te gaan doen'. Raghenie geeft de kracht om uiteindelijk die stap te zetten die nodig is. En ze straalt vertrouwen uit als expert waardoor je bewogen wordt om ook daadwerkelijk in actie te gaan.
Daniëlle van DongenFotografe | Daniëlle van Dongen
Lees verder
Raghenie is snel, to the point en weet te raken. De sessie was waardevol, ik zal mijn talent in mijn voordeel gebruiken en nog beter voor mezelf zorgen. In mijn business ga ik concrete keuzes maken en er voor staan. Of je deze sessie ook moet doen? Ja!
Vorige
Volgende