DeepDive call van 1,5 uur via Zoom.

Perfect voor prangende vragen. Met mijn praktisch advies & antwoord zet je in vertrouwen de stap in de juiste richting.

Even een dubbelcheck of je nu op de juiste website bent ūüôā

Ben je heel druk en mis je overzicht en focus? Zit je vooral jezelf in de weg?¬†En raak je steeds meer overweldigd door alles wat je anno 2024 als ondernemer ‘moet’ doen?

Lees dan zeker even verder.

Kijk, ik herken het wel hoor, dat gebrek aan tijd, overzicht en focus. En als je een beetje als mij bent, blijf je desondanks keihard werken.

Want je doet niets liever dan de beste kwaliteit leveren aan je klanten.

Maar helaas, aan het eind van de dag, levert het harde werken niet de gewenste omzet op. Vrijheid is ver te zoeken en je voelt je slaaf van je bedrijf.

Zo frustrerend, dat is niet de bedoeling! En allesbehalve de reden dat je ondernemer werd.

Je wilt het anders. Het moet anders! Maar je weet niet goed hoe. Je voelt dat je jezelf in de weg zit. En/of dat je overzicht en focus in je bedrijf mist.

No worries, ik geef je dat overzicht, alsof je op de top van een berg zit en je alles vanuit rust overziet.

Je krijgt inzicht in je blinde vlekken, en hoe je voortaan geen last meer hebt van beperkende overtuigingen.

Hierdoor blijf je in de actiemodus. Praktisch en concreet. Zodat je jouw doelen haalt.

"Geweldig, je brengt echt iets anders en nieuws in het perspectief van ons westerlingen... de sessie geeft zoveel inzichten! Je zou het een Spot-on sessie moeten noemen!"

Even checken, herken je jezelf in 1 van de volgende situaties:

 • Je hebt¬†ambitieuze doelen en het lukt maar niet om deze te halen. Je werkt hard maar het levert te weinig op.
 • Je wilt een mooie omzet maar niet ten koste van je priv√©leven. Je wilt meer vrije tijd maar niet ten koste van je klanten.
 • Je wilt¬†leukere klanten die hun factuur op tijd betalen. Zodat je energie krijgt in plaats dat het energie kost.
 • Je wilt een ander verdienmodel¬†maar bent zoekende naar wat en hoe te integreren in je business.
 • Je wilt een betere werkrelatie met medewerkers, collega‚Äôs, samenwerkingspartners of anderen in je netwerk.
 • Je zit jezelf steeds in de weg, en vol van beperkende overtuigingen die je heel goed kunt uitleggen maar onverklaarbaar genoeg niet loslaat.
 • Je¬†staat op een T-splitsing en¬†moet¬†een belangrijke keuze maken. Maar je twijfelt, je weet niet wat wijsheid is.

"Bijzonder en zeer herkenbaar. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat we worden geboren met een blauwdruk en hoe bepalend dat is voor ons levenspad en het succes van ons bedrijf. Ik kan niet wachten op de VIP-dag om die ui verder te pellen"

Objectief advies over jouw bedrijf, gebaseerd op wie jij bent als unieke persoon? Dan is de DeepDive the next best step!

"Ik had al jaren een geweldig idee om een bedrijf op te zetten met een collega. We hadden geld opzij gezet voor opleidingen, een vette website en advertenties. Toch durfde ik niet de markt op. Alles was er maar ik kwam niet in actie, tot grote frustratie van mezelf EN mijn collega. Totdat ik mijn blinde vlekken ontdekte en waarom ik het zo moeilijk (zelfs onveilig!) vond om de samenwerking echt aan te gaan. En niet te geloven dat de oplossing zo voor de hand lag. Tjonge jonge, had ik dit eerder geweten, dan had ik niet zoveel tijd verspild!"

En zo werkt de DeepDive:

De DeepDive is een Zoom meeting van 60-90 minuten.

Hierin deel ik insights, highlights en deepdives over jouw levenspad.

Het is geen coaching call. Ik deel veel informatie met je en ik geef je heldere adviezen. Zodoende weet je na de sessie met welke concrete acties je het pad bewandelt dat bij jou past.

Het uitgangspunt van de DeepDive (en mijn andere diensten) is jouw eigen authentieke energetische blauwdruk.

Je hebt 2 energetische blauwdrukken: je persoonlijke en je bedrijfsblauwdruk.

Als je alleen vragen hebt op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, gebruik ik jouw persoonlijke blauwdruk.

Wil je strategisch bedrijfsadvies, dan gebruik ik ook jouw bedrijfsblauwdruk.

 

Wat zijn authentieke energetische blauwdrukken precies?

Kijk, ieder mens wordt geboren met een eigen levenspad, met een eigen bestemming. Jij dus ook.

Dit levenspad, jouw talenten, blinde vlekken, valkuilen, te leren lessen en nog veel meer, zitten in die rugzak waar je mee wordt geboren.

Het is daarom geen toeval dat je doet wat je doet. Het is ook geen toeval dat je niet doet wat je eigenlijk zou moeten doen.

Het is trouwens geen fysieke rugzak h√© ūüôā maar een symbolische rugzak. En deze rugzak noem ik de blauwdruk.

Deze blauwdruk is jouw¬†persoonlijke blauwdruk, gebaseerd op jouw geboortedatum, het Yin Yang principe, universele wetten en de oeroude filosofie√ęn Tao√Įsme en Ayurveda.

Zie de inhoud ervan als de kaders waarbinnen je meer dan genoeg kansen hebt om te leven zoals jij wilt leven.

Het verloop van je levenspad is terug te zien in je blauwdruk. Het is geen glazen bol kijken (helaas :-)). Maar je kunt desondanks wel terugblikken en zien waarom dingen zijn verlopen zoals ze zijn verlopen.

Ook kun je in de toekomst ‘kijken’ waardoor je betere keuzes maakt.

Het is als je eigen gebruiksaanwijzing. En als je het aan mij vraagt, bijna net zo simpel als een gebruiksaanwijzing van de IE-KEE-JAA ūüôā

Heb je dus verdiept inzicht in de ‘kaders’ van jouw eigen authentieke rugzak, dan heb je de kennis en handvatten om het maximale uit het leven te halen.

Bedrijfsblauwdruk

Naast je persoonlijke blauwdruk heb je als ondernemer ook een bedrijfsblauwdruk.

De bedrijfsblauwdruk is gebaseerd op de KvK registratiedatum,¬†het Yin Yang principe, universele wetten, de oeroude filosofie√ęn Tao√Įsme en Ayurveda en succesvolle marketing- en salestechnieken.

Het is een symbolische rugzak waarin de ‘speelruimte’ van je bedrijf verpakt zit. Denk aan je ideaal type klanten, waar zij behoefte aan hebben, welke obstakels je als bedrijf waarschijnlijk tegenkomt, op welke manier je succes naar je toehaalt, en nog veel meer.

Net zoals bij de persoonlijke blauwdruk krijg je een helicopterview op het verloop van je bedrijf, in de tijd gezien.

Dus kun je terugblikken, het hier & nu analyseren en beter anticiperen op de toekomst. Het is als een gebruiksaanwijzing.

Heb je verdiept inzicht in de ‘speelruimte’ van jouw eigen authentieke bedrijfsblauwdruk, dan heb je de kennis en handvatten om¬†maximaal succes¬†te ervaren.

 

De blauwdruk van de ander

Loop je tegen issues aan in je (zakelijke) relaties? En wil je grip op de dynamiek van die relatie(s)?

Dan geef ik je zicht op de blauwdruk van die persoon. Je ziet dan wat de onderliggende patronen zijn die jou en de ander triggeren om uit balans te raken.

Heb je verdiept inzicht in de ‘speelruimte’ van de ander en wat jullie onderlinge wisselwerking is, dan heb je de kennis en handvatten om de dynamiek van de relatie te verbeteren.

 

"Bizar dat de analyse van de blauwdrukken van mij, mijn 2 zonen en ex-man zo accuraat is! Het is als die achtbaan, je moet erin hebben gezeten om te weten hoe zo een rit voelt. Net zo is het met de blauwdrukken. Ik had echt niet kunnen vermoeden hoe eenvoudig het is om inzicht te krijgen in onze blinde vlekken en veel bewuster te zijn van wie echt zijn. Maar ook wat er nodig is om meer rust en vrolijkheid te krijgen in het gezin. En dat mijn familie van herkomst zo een grote rol speelde in mijn beperkte overtuigingen?! Ongelooflijk wat een ballast er van mijn schouders is!"

‚ÄúHet contact met mijn ouders is drastisch verbeterd. Voor mijn gevoel communiceren we voor het eerst in mijn leven vanuit gelijkwaardigheid; we hebben het gisteren voor het eerst gehad over gevoelens, over mijn gevoelens en over die van hun. De sfeer in ons gezin is zo enorm veranderd, en dat is echt mede dankzij jou. Had ik maar eerder geweten dat het zo simpel kon zijn!‚ÄĚ

Resultaten van de DeepDive

Jij bepaalt met welk thema we aan de slag gaan. Afhankelijk daarvan, levert de DeepDive het volgende op:

 • Inzicht in jouw bedrijf, type klanten die het beste bij je passen, welke groei er in de dop zit en welke mogelijke obstakels kunnen opspelen.¬†

  – Hierdoor weet je welke acties nodig zijn om de omzetdoelen te halen.

  РJe ontdekt hoe je een betere werk-privé balans krijgt en behoudt, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit die je klanten levert.

  – Je krijgt advies over welk verdienmodel beter past in deze fase van je (bedrijfs)leven.

 • Inzicht in de¬†dynamiek¬†met je zakelijke relaties. Je snapt waarom het ‘niet loopt’ en je krijgt¬†handvatten¬†om de relaties te verbeteren, weer balans te ervaren en prettig te werken aan gezamenlijke doelen.

 • Inzicht¬†in wie je in de kern bent, wat je motiveert en wat je blinde vlekken zijn.¬†Karmische thema’s en levenslessen¬†vormen hier onderdeel van.¬†We bekijken deze in een breder perspectief waardoor je sneller loslaat en niet in het verleden blijft hangen. Je gaat¬†meer genieten¬†van het hier & nu.

 • Inzicht in de¬†T-splitsing¬†waar je nu op staat en welke keuzes daar het beste bij passen. Zodat je een wijs besluit maakt en maximale resultaten behaalt.

Meer inzicht, meer overzicht, meer antwoorden, meer tools, meer succes, meer voldoening, meer rust, meer vrijheid!

Waarom ik je dit allemaal gun?

Simpel. Omdat je het verdient gehoord en gezien te worden, van waarde te zijn voor de ander, in verbinding te zijn, hechte relaties te hebben en je eigen weg te volgen.

Zodat het allemaal niet zo moeizaam is.

Zodat je gewoon happy, relaxed en vrij bent om te doen wat jij wilt doen.

En tijd is kostbaar. So no time to waste!

In de DeepDive neem ik je dus mee op ontdekkingsreis langs jouw levenspad, met als mooiste reisdoel:

Jezelf nog beter te leren kennen en hoe je sneller bereikt wat je wilt bereiken. 

En wil je je bedrijf ook naar the next level brengen, dan neem ik je ook mee op ontdekkingsreis langs de levenspaden van jouw bedrijf en de anderen.

‚ÄúRaghenie is een geweldig mens, ik ben haar ontzettend dankbaar voor het delen van haar kennis en ervaring. Ik vond werken met haar echt geweldig! Ze is rustig, legt heel goed uit en snapt mij. Haar feedback en analyses zijn SPOT ON! Het mooiste van alles: haar aanpak werkt!‚ÄĚ