DEEPDIVE

Zoomsessies van 60 minuten voor inzicht in je blinde vlekken en levenslessen, aangevuld met concrete antwoorden op je vragen 'waarom' en 'hoe'.

 Ik neem je mee op ontdekkingsreis:

  • Langs je persoonlijk levenspad o.b.v. je persoonlijke blauwdruk zodat je je je leven kan leiden zoals jij dat wilt.
  • Langs de levensloop van je bedrijf o.b.v. je bedrijfsblauwdruk zodat je je omzet in minder tijd en met minder gedoe haalt.
  • Inzicht in de dynamiek van je zakelijke/persoonlijke relatie o.b.v de blauwdruk van jullie allebei zodat je er meer uit haalt zonder dat het energie kost.

Het uitgangspunt is de authentieke energetische blauwdruk.

Die van jou en van de ander zijn gebaseerd op jullie geboortedatum. En de blauwdruk van je bedrijf is gebaseerd op de KvK datum van je bedrijf.

 

Goed om te weten: 

✅ Ik maak geen gebruik van mijn ‘intuïtie’. Want wat ík denk of voel over jou, heeft niets met jou te maken. 

✅ Ik maak geen gebruik van Human Design. Dus ik zal je niet belasten met 1  of andere hippe methodiek vol ingewikkelde termen.

✅ Ik maak wel gebruik van het Yin-Yang principe, dat ook het fundament is van de Chinese Geneeskunde. Mijn uitleg en analyse van waar je nu staat, en wat er energetisch van je gevraagd wordt, is in simpele woorden en daardoor voor jong en oud makkelijk te begrijpen. En het klopt altijd want het is gebaseerd op universele begrippen.


In de DeepDive sessies maak ik gebruik van 3 soorten blauwdrukken:

  1. Als je meer in balans wilt zijn, meer uit het leven wilt halen, gebruik ik je persoonlijke blauwdruk.

     

  2. Wil je strategisch bedrijfsadvies, dan gebruik ik ook je bedrijfsblauwdruk.

     

  3. Wil je de relatie met je samenwerkingspartner, collega, of in de persoonlijke sfeer (ouders, kinderen, partner, schoonmoeder) naar the next level brengen, dan gebruik ik de blauwdruk van die persoon.

1. JE PERSOONLIJKE BLAUWDRUK

2. JE BEDRIJFSBLAUWDRUK

3. DE BLAUWDRUK VAN DE ANDER

ISSUES, VRAGEN, ONZEKERHEDEN WAAR JE NU LAST VAN HEBT

RESULTATEN DEEPDIVE

Je wilt balans in je werk en je privé! Niet later maar nu.

You want to have it all:

Én genieten van het werken, én een mooie omzet binnenhalen én genieten van je (privé) leven.

En zo bouw je aan financiële vrijheid en richt je je (privé)leven steeds verder in op jouw eigen voorwaarden.

Tja, deze ideale setting, is dat ultiem of utopie?

Goed nieuws, het is geen utopie! Daarom adviseer en ondersteun ik je met mijn unieke Blueprint-methode, die gebaseerd is op:

Zo weet je wat de kortste route naar je grootste dromen is en hoe je nu & morgen balans ervaart tussen werk en privé.

Wat anderen zeggen

"Ik heb geen spijt van ondernemerschap, heb veel over mezelf geleerd. Maar nu moet het echt anders en ik moet veel meer omzet maken. Daarom zei ik meteen ja tegen de BusinessClass van Raghenie. Ik vond de dynamiek tussen wie ik ben en hoe mijn bedrijf in elkaar zit, erg waardevol. Ook de eenvoudige insteek waarmee mijn nieuwe aanbod is bedacht, is geweldig. Ik verwachtte van deze dag een concrete aanpak met een actieplan en dat is gelukt! Raghenie denkt mee, is toegankelijk, een fijne manier van communiceren, helder en warm en to the point. Het voelde als mijn neus op de feiten, wat eerlijk gezegd heel erg nodig is. Want ik wil niet meer verzanden in twijfels en details. Ik ga naar huis met concrete tips, adviezen en aanzet tot implementatie! Vanaf nu minder vrijblijvend werken en mezelf meer gunnen, niet meer ‘iets moeten doen’ als het niet bij me past. Ik weet wat ik in mijn agenda moet inplannen om mijn omzetdoel te halen!"

“Ik ben dankbaar en opgelucht dat ik meer structuur en begeleiding heb gekregen. Naar huis met 2 concrete trajecten die ik meteen de volgende dag kan aanbieden, inclusief locatie, programma en prijs. Te gek!! Ondernemen geeft me veel lol en ik voel de groei om nog meer lol hierin te beleven, dat zal nu zeker lukken. Ik vind Raghenie een fijne begeleider en coach en ze is heel goed in overzicht houden als ik weer afdwaal haha. Ik was voorheen vaak teleurgesteld in mezelf dat ik er niet meer uit haal als ik de flow niet voelde. Met de nieuwe trajecten hoef ik niet meer te wachten op een flow; ik kan direct aan de slag met het actieplan. Dankbaar voor voor deze BusinessClass op een mooie, ruime locatie met prima verzorging voor de innerlijke mens :-)”

Aan het eind van de DeepDive heb je:

Persoonlijke blauwdruk

Je blinde vlekken, levenslessen, karmische patronen & meer.

Bedrijfsblauwdruk

Overzicht van de sterktes & zwaktes van je bedrijf, met bijhorende ideale klanten.

Inzicht & Tools

Voor het boosten van je persoonlijke groei en het succes van je bedrijf.

Over mij & mijn visie:

Ik heet Raghenie Radjkoemar en ben Holistisch Business Consultant voor creatieve dienstverleners die niet genoeg omzet maken of zich slaaf voelen van hun eigen bedrijf. 

Ik help hen aan een simpele bedrijfsstrategie, gekoppeld aan wie zij als unieke persoon zijn. 

Het is namelijk mijn ervaring dat je bedrijf net zo hard groeit als jij als persoon.

Het omgekeerde is ook van toepassing:

Je bedrijf stagneert en je maakt te weinig omzet omdat je als persoon niet vlot genoeg groeit.

Wil je financiële flow in je bedrijf? Maak dan vaart met je persoonlijke ontwikkeling. Chopchop!

Dus richt je op je blinde vlekken, zet een stevig en simpel bedrijfsfundament  neer en ga met volle vaart op je omzetdoel af.

Dan is het een kwestie van aftellen tot je financiële vrijheid ervaart!