DEEPDIVE in je karakter & je bedrijf

In 2 uur naar de essentie van je uitdaging én de next best steps.

De (huidige) obstakels in je bedrijf en je leven zijn geen toeval. Aan de hand van je levenspad en dat van je bedrijf, laat ik je blinde vlekken zien. Ook ontdek je welke keuzes nodig zijn waardoor je geen last meer hebt van die obstakels. Zodat je de omzetdoelen sneller haalt en je werk-privé balans gigantisch verbetert.

Even checken of je op de juiste pagina bent:

1 of meer is op jou van toepassing:

Energetische blauwdruk

1. Persoonsblauwdruk

DIT BEN JIJ:

Unieke & holistische Blueprint-methode

Ik adviseer je op basis van mijn unieke & holistische Blueprint-methode, die bestaat uit de volgende elementen:
Bij mij krijg je dus de ultieme mix van zakelijk & persoonlijk, feiten & gevoel, aards & spiritueel, Soul & Strategie. Het is als Yin & Yanghet 1 kan niet zonder het ander!

Wat klanten zeggen:

Je bent niet zomaar een business consultant, maar eentje met een goudpaars randje 🙂 Maar als je een coach zoekt die je enerzijds helpt met diepere inzichten over jezelf, je bedrijf en je relaties, en tegelijkertijd heel praktisch en nuchter helpt met de dagelijkse ondernemers-struggles, die actief met je meedenkt, orde schept, afpelt en samenvoegt waar nodig, inspeelt op jouw drijfveren en valkuilen en je daarin coacht, motiveert en inspireert, dan ben je bij Raghenie aan het goede adres!

Raghenie heeft me veel duidelijkheid gegeven over wat ik te doen heb om meer geld te verdienen. Het ging verder dat mijn verdienmodel. Had ook veel te maken met hoe ik denk over bepaalde dingen en hoe die me tegenhouden om bv. een salesgesprek te voeren. Rationeel snapte ik wat te doen maar als puntje bij paaltje kwam, bleef ik stil terwijl ik juist moest gaan onderhandelen. Ik heb patronen doorbroken en voel sinds veel vertrouwen. Heb al 1 kleinere opdracht en 1 grote klant met gemak binnengehaald!

Ik was op zoek naar rust in hoofd en lijf. En wilde weten wat mij steeds tegenhield om voluit te gaan. Ik heb eindelijk inzichten in het waarom. Begrip waar het vandaan komt waardoor ik niet meer de frustratie in schiet. Ik besef beter wanneer ik een valkuil op mijn pad tegenkom zodat ik er niet meer instap. Voor meer flow in mijn bedrijf moet ik dingen echt niet meer op zijn beloop laten maar de focus leggen op planning van onder financiële zaken. Zo doorbreek ik het patroon van tekort in mijn bedrijf.

Tijdens het programma STRATEGISCH GROEIEN komt het volgende aan bod:

Kernwaarden

Een simpele strategie waardoor je niet afgeleid wordt door vele prikkels en 1001 opties.

Verdienmodel

Een simpel verdienmodel met passende tarieven zodat je de beloning krijgt die je waard bent.

Actieplan

Bijbehorend actieplan zodat je jouw omzetdoel van dit jaar met meer gemak haalt.

Persoonlijke blauwdruk

Je blinde vlekken, levenslessen, karmische patronen & meer.

Bedrijfsblauwdruk

Overzicht van de sterktes & zwaktes van je bedrijf, met bijhorende ideale klanten.

Inzicht & Tools

Voor het boosten van je persoonlijke groei en het succes van je bedrijf.

Over mij & mijn visie:

Ik heet Raghenie Radjkoemar en ben Holistisch Business Consultant voor creatieve ondernemers die niet genoeg omzet maken en zich slaaf voelen van hun eigen bedrijf. 

Ik help hen aan een simpele bedrijfsstrategie, gekoppeld aan wie zij als unieke persoon zijn. 

Het is namelijk mijn visie dat je bedrijf net zo hard groeit als jij als persoon.

Het omgekeerde is ook van toepassing:

Je bedrijf stagneert en je maakt te weinig omzet omdat je als persoon niet vlot genoeg groeit.

Wil je financiële flow in je bedrijf? Maak dan vaart met je persoonlijke ontwikkeling. Chopchop!

Richt je op je blinde vlekken, zet een stevig en simpel bedrijfsfundament in elkaar en ga met volle vaart op je omzetdoel af.

Dan is het een kwestie van aftellen tot je financiële vrijheid ervaart!

PS Dit programma is niet voor jou, als: